Wie zijn wij

Onze diensten op een rijtje

OVER ONS

Ecompany is een jonge Belgische onderneming met zetel in Herent bij Leuven. Het bedrijf is opgebouwd uit twee business units, elk met een eigen doelgroep en specialisatie. Deze zijn Ecompany Energy en Ecompany Industry.

De specialisaties van Ecompany Industry zijn enerzijds de signaalomvormers, galvanische scheidingen en temperatuurtransmitters van het Deense merk PR Electronics. Hiervan hebben we niet enkel een voorraad beschikbaar, maar ook de nodige kennis en ervaring. Anderzijds wordt het gamma van Ecompany Industry aangevuld met meetapparatuur van Siemens. Daarbij ligt de focus vooral op het meten van debiet, druk, massa en niveau.

ONZE MISSIE

De experts van Ecompany Industry hebben een aantal jaren ervaring op de teller wat betreft industriële automatisatie via signaalomvormers en industriële meetapparatuur. Door kennis van de voor- en nadelen van elke oplossing zijn we in staat uw toepassing correct te voorzien van de juiste componenten.

ONZE VISIE

Ecompany Industry is de uitdager van de gevestigde waarden op het gebied van signaalomvorming en procesinstrumentatie. Dankzij betrouwbare technologie, onze commerciële flexibiliteit, ervaring en hands-on-mentaliteit zorgen we voor een zeer hoge klanttevredenheid.

ONS TEAM

Met overwegend ingenieurs in dienst hebben wij de juiste kennis in huis om voor uw projecten de efficiëntste oplossing te zoeken. Onze ondersteuning stopt echter niet bij het afleveren van een product. De service engineers van Ecompany staan voor u paraat met technische kennis en ervaring voor de nodige service na verkoop. Wij kijken ernaar uit om ook u verder te helpen.

Naar contactformulier