PR electronics Serie 5300 & 6300

PR electronics Serie 5300 & 6300

De voorbije 30 jaar heeft PR electronics zich gespecialiseerd in transmitters voor temperatuurmetingen. Hierbij lag de focus steeds op het tegemoetkomen aan de eisen van de industrie.
Het productgamma is opgebouwd zonder compromis op vlak van betrouwbaarheid en kwaliteit.
Dankzij het geringe aantal productvarianten voorziet het gamma u steeds een optimale oplossing waarbij de stockagekost gereduceerd wordt, zowel voor OEM sensor-klanten als voor eindgebruikers.

specificaties

Unieke productkenmerken die operationele stops minimaliseren en de productiviteit verhogen:

  • Hoge immuniteit tegen geleide ruis: dit type van verstoring kan komen van frequentieomvormers of voedingen. Onze transmitters zijn getest met 10 Vrms in het bereik 15 Hz–100 MHz volgens de vereisten van o.a. de marine-industrie.
  • Hoge immuniteit tegen HF-ruis: bijvoorbeeld storing door mobiele telefoons, walkie-talkies etc. Al onze transmitters zijn getest met 10 V/m in het volledige voorgeschreven bereik (80-1000 MHz) en komen dus tegemoet aan het NAMUR NE 21 A criterium.
  • Hoge immuniteit tegen spanningspieken: Efficiënte bescherming tegen spanningspieken van bv. relais. Om een betrouwbare werking te garanderen in gebieden die blootgesteld worden aan een grote hoeveelheid spanningspieken, zijn de transmitters 12 uur lang getest bij 2.5 kV. Deze voldoen met gemak aan het NAMUR NE 21 A criterium dat 2.0 kV voor 1 minuut hanteert.
  • Extreem lage temperatuurcoëfficiënt: State-of-the-art als het gaat om een hoge basisnauwkeurigheid en een extreem lage temperatuurcoëfficiënt tot 0.002% - gemeten in overeenstemming met de Europese standaard IEC 68-2-1 / IEC 68-2-2 / IEC 770 6.2.10.

Andere factoren die de betrouwbaarheid verbeteren:

  • Hoge signaal/ruis-ratio van typisch 80-100 dB, wat overeenkomt met een geluidsdempingsfactor van 10,000 – 100,000.
  • Stabiliteit op lange termijn: Microprocessortechnologie verzekert een maximum afwijking van de stabiliteit op lange termijn van minder dan 0.15% / 0.20% na 5 jaar. Zelfs na langdurige werkperioden is er geen nood aan tijdrovende herkalibraties.
  • IP68-beschermingsgraad: uw garantie dat de transmitter zelfs in de meest vochtige omgevingen kan functioneren.
  • Kalibratie in een gecontroleerde omgeving: 100% controle en kalibratie met absolute waarden in een omgeving waar alle omgevingsfactoren en mogelijke verstoringen efficiënt worden bewaakt en gecontroleerd.