PR electronics Serie 3000

PR electronics Serie 3000

Temperatuurmodules
Accuraat omzetten van temperatuursignalen naar analoge of digitale output, nu met HART®-technologie

Temperatuurtransmitters en –omvormers zijn reeds veertig jaar de core business van PR electronics. Deze kennis wordt dan ook ten volle aangewend bij de Serie 3000.
Het ruime assortiment van hoogperformante temperatuurmodules biedt betrouwbare en nauwkeurige omzetting van temperatuursignalen uit het industriële proces naar analoge of digitale output.
De eenvoudige DIP-switch set-up maakt het mogelijk om meer dan 1000 verschillende combinaties van temperatuurbereik in te stellen.

Unieke extra functies

Nooit eerder gezien in een 6 mm-serie; de sensorfoutdetectie gebeurt zonder het onderbreken van de temperatuurmeting of het vertragen van de responstijd.
De 3113- en 3337-modules bieden zelfs HART 7-protocol aan.

Signaalmodules
Voorziet uitzonderlijke hoge en veilige isolatie tussen de input, output en voeding

Binnenin hun slanke behuizing voorziet dit assortiment van intelligente signaalmodules uitzonderlijke hoge en veilige isolatie, ongeacht het signaal.
Alle signaalmodules bieden extreme hoge isolatieniveaus van 2.5 kVAC en uitzonderlijke EMC-prestaties en zijn eenvoudig programmeerbaar met DIP-switch of 4501-display (3114).
Deze hoogperformante toestellen maken gebruik van innovatieve microprocessortechnologie. Dankzij deze technologie zorgen ze voor een hoge standaardnauwkeurigheid, een laag energieverbruik en een maximale bescherming tegen fouten die veroorzaakt kunnen worden door elektromagnetische ruis.

specificaties

Hoge nauwkeurigheid

  • Hoge basisnauwkeurigheid (0,05%) in alle beschikbare signaalbereiken voor betrouwbare signalen
  • Alle eenheden getest om de 2.5 kVAC-isolatie te verzekeren met excellente ruisimmuniteit
  • NAMUR NE21 burst A criteria

Snelle responstijd

  • Verzendt plotse veranderingen in procesmetingen naar uw PLC/DCS voor een snelle en nauwkeurige monitoring van kritieke signalen
  • Reactietijd van < 5 / < 7 ms (> 100 Hz signaal-bandbreedte) voor analoge signalen, < 30 ms voor temperatuurmetingen en < 60 ms voor HART-signalen
  • Nauwkeurige meting van snel veranderende signalen zoals versnelling en thermokoppels.

Lage temperatuurafwijking

  • Lage temperatuurcoëfficiënt, beter dan 0.01% / °C in een ruim omgevingstemperatuurbereik (-25 tot +70°C) voor een precieze meting
  • Langetermijnnauwkeurigheid is beter dan 0.1% / 3 jaar zonder nood aan herkalibratie